Garázsolás és "modernizálás"

Már elég rég írtam blogot a kis autóról pedig egy pár dolog történt vele a legutóbbi bejegyzés óta. 
Először is a fékmunkahengerekkel való hatlmas szívás ami egy több hétig tartó tortúra volt mire sikerült kicserlni! Nem a szétszedéssel vagy az összerakással volt a gond mert az 3 csavar :D Hanem az alkatrész beszerzés! 
1. próbálkozás: Báró ker Budapest kinéztem nagyon nem is drága! Apum elhozta Pestről semmi posta nem kellett. Dirket szóltam elsőt kérjen emelje ki nagyon hogy elsőt adjon! Hát a hatlmas hozzá értésnek és szaktudásnak köszönhetően ezt a Báró ker eladójának nem sikerült pedig a kivett régi darab is ott lett neki adva hogy "ILYET KÉREK!!!!" de nem sikerült. Mindegy vissza vitte vissza adták a pénzt.
2. próbálkozás: A nagy Bárdi autóalkatrész! Ismerősön keresztül 50%os kedvezménnyel nevetséges áron sikerült hozzá jutni a márkás Cifam munkahengerekhez viszont itt se sikerült elsőt adni. És mondták hogy más nincs is! 
3.sikeres próbálkozás : Lavina autónál sikerült jó minőségű és szintén egy 40%os kedvezménnyel hozzá jutni a már jó fékmunkahengerkhez! :D  
A roppant nehéz beszerelés megtörtént le lett légtelenítve és kész is valamivel jobban fognak a fékek de ami miatt a csere volt hogy már eresztették az olajat és kicsit fogtak is! 

A másik pedig , hogy a retro kis magnó 30 év szolgálat után megadta magát és cserére szorult! :( És hát kapott egy ultra modern több SD kártyát és USBt , CDt olvasó hifit szóval egy Sonyi kazettás magnót ami szerintem még mindig abszolút korhű az autóban. 

A kis öreg pedig ennyit megérdemelem hogy szőnyegen álljon ha már ugyís többet áll mint megy! A képeken kicsinek tűnő garázs valójában kicsi egy kispolszkinak való körübelül, viszont 7 méter hosszú! Ez hely pedig még nincs kihasználva ezért rengeteg sok ötlelet van már ami megvolsításra vár. Természetesn csak kispolszkis dolgokbol pl. kanapé , fotel! 

Szóval ezeket kapta a 34. szülinapjára a kis öreg amit május 28.-án tölt! 

Csilli villi Az ultra modern Hifi

Kommentek

KeMa

Fain az a rádió, tényleg tökéletesen illik a képbe. :)

Zama

KeMa #56179:
Köszi!
Hát féltem tőle hogy fog állni benne de meglepőn jól néz ki ,szerencsére. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!