2 dolog hiánya miatt ez lett! :(

Az autót levittük az a autóklubbhoz és ahogy meglátták rögtön megijedt minden ott dolgozó hiszen mi jöttünk vele és nem az előző tulaj a kis öreg bácsi! Miután tisztáztuk a dolgokat hogy csak  megvettünk az autót és a bácsi jól van közöltük mik a szándékaink az autóval rögtön elkezdték nézegetni az autót de nem is olyan sokaig hiszen már jol ismerték! Aztán mondták hogy van még bőven tisztogatni valo az autón de végülis nem is ugy vittem oda hogy OT képes kinézetbe mert kicsit piszkos volt meg stb! De végül eléggé egyhangú családi döntés után a 80ezer forintos vizsga díjra jelenleg nem volt keret így meg ott voltunk gyorsan át is gurítottuk műszakin de az se volt könnyű :D Így hát az a pénz és az idő amit rákellett volna még fordítani az autóra hiányzott de nem várjuk meg a két évet hogy leteljen szépen lassan haladgatunk és megprópáljuk ismét! :) Addig is szépülünk tisztulunk javulunk!! :)  
16

Kommentek

uz011

Azért azt a lökhárítót cseréljétek ki rajta, sokkal jobban állna neki egy első. :)
Csak a pénz volt az akadály, vagy volt valami komolyabb észrevétel? Csak, hogy tanulni tudjak az esetleges hibából.

Andrei

Mi volt a műszakin a gond? Én is most èpítem, nehogy belebukjak valamibe...

Zama

Szerintem nektek nem lesz semmi probléma mert ti ujra pakoljátok az autót és mindenhol tiszta lesz ennyi a lényeg :D

uz011

Szerintem mindketten örülnénk, ha leírnád. Olajos volt a motor meg a váltó? Az aljával volt a gond? Élesben volt ot-n? Mi volt a gond műszakin? Írd már meg légyszi!

Zama

Nem volt éles csak levittük az autóklubbhoz és egy nagyon rendes figurát sikerült kifogni aki már ismerte az autót és átnézte ingyen! Hát az enyémnek voltak gondok a fékkel is de az most mindegy! Az alja az érdekes és vizsgló függő azt mondta mert volt már olyan hogy az egyik vizsga biztosnak olyan kedve volt hogy a gyönyörű gyári állapotú ladád elküldte mert volt rajta alvázvédő! Tehát ilyen is van de ritka! Aljára annyit mondott le kell pucolni teljesen meg az ajtónál ahol nyílik meg stb. Amiket tudtam hogy meg kell csinálni de megmondom őszintén nem voltam ott és ez egy elég hirtelen helyzet volt hogy faterom levitte a klubbhoz :D A fényezésre nagyon nem mondott semmit pedig azt tudta volna fikázni mert van rajta mit :D Belsőben ne legyen hiány és semmi szakadás semmin! Nagyjábol ennyi! Remélem tudtam segiteni de nem mondtam semmi ujjat!

uz011

Az alvázvédőt nem értem, a többi pedig egyértelmű. :) Köszi a választ!

KeMa

uz011 #55679: OT vizsga esélytelen alvázvédős autóval. A totalcar.hu-n van egy cikk, Csikós zöld mercijéről, abban van részletesen leírva.

uz011

KeMa #55680:
Nem találom, láma vagyok... :)
Arra gondolsz, hogy a futóművön, alkatrészeken, csöveken nem lehet alvázvédő?

KeMa

uz011 #55681: A kocsi alján nem lehet alvázvédő. Egyáltalán.

"Lakatos Miklóstól, az OT-vizsga főellenőrétől megtudtam azt is, miért vágják ki a koszos aljú, alvázvédővel telibe fújt, felszínen rozsdapírt mutató kipufogójú autókat a minősítésről. Ha ugyanis valaki feljelenti őket, hogyan engedhettek át romos állapotú autót a vizsgán, és ők csak alvázvédős, sáros képeket tudnak felmutatni igazolásképpen, annak csúnya következményei lehetnek. Hiszen nincs bizonyíték a kezükben, hogy az autó megfelelt a vizsga pillanatában, még ha valóban teljesen rendben is volt. "

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/07/15/a_zold_merga_titka/3/

uz011

Mondjuk ez elég érdekes... Veterános fórumon annyit olvastam, hogy az alkatrészeken nem lehet alvázvédő. A hétvégi skoda találkozón szintén ezt mondták. És mi lehet abban az esetben, ha gyári a kocsin az alvázvédő? Valakinek tapasztalat?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!