Hiba nélkül nincs tali!

Csütörtökre kész lett a fényező az elejével szerencsére és szép autóval tudtunk menni a talira! Előző nap szépen lemostuk belsejét nagy nyomású levegővel kifújattuk majd kiporszívóztuk és persze bepakoltam a szükséges életmentő felszerelést az útra! Szombat reggel 6:30kor indultunk Egerből a cél pedig Salgótarján volt. Az oda úton semmi probléma nem volt az autó még mindig kicsit lusta hiszen a 34 év alatt nem nagyon lépték vele túl a bűvős 50est ezért  mi se nagyon mentünk vele kényelmes 70es tempó volt! 8 órakor értünk a szállásra lepakoltunk majd a csapattal indultunk a Somoskői Várhoz majd ebéd és utána egy kis felvonulást követően meg néztük Salgótarjánba meg néztünk egy bánya múzeumot. Nap végén mikor már csak a hotelhez kellett volna felérni egyszer csak elkezdett füstölni az autó és az emelkedő kellős közepén kellett megállni és megnézni hogy mi történt. Szerencsére semmi különös csak a szelep sapka esett le vissza raktam és mehet tovább csak olajos lett megint minden :P Másnap reggeli után Hollóköre indultunk  ami szitén egy kissé problémás út volt mert elkezdett az autó nagyon csúnyán járni de a hűtéssel nem volt semmi nem füstölt csak csúnya hangja volt nagyon. :( Meg álltunk aztán azt mondták hogy biztos a ventillátor beleér a burkolatba ami lehet nem bírja ki egerig de amig megy addig menjünk vele! Így is tettünk majd mégegyszer megálltúnk azért mert valaki lemaradt és ez volt a szerencse mert engem zavart a probléma és persze megint hátra mentem elkezdtem hallgatózni és figyelni mi lehet a baj. És észre is vettem hogy elég furcsán forgog az ékszíj mintha laza lenne leállítottam és megláttam hogy az ékszíjtárcsát tartó csavar eltört. Szerencsére ez egy helyben ideiglenesen orvosolható probléma volt és Egerig probléma se volt vele nagyon jól ment a kis autó!
A találkozón persze nagyon jól éreztünk magunkat az időjárás lehett volna kicsit jobb is de jó volt ez így úgy se láttot ennyi esőt az autó az elmúlt 30 évben :D  Ahogy haza értünk rögtön kapott egy alapos külső belső takarítást és megint csillog :)
STARTRA kész!! A határnál is jártunk! Végre ide értünk! Sok kicsi aranyos :) Orange Polski Club Matrica befigyel mindenkinél ;) Ismét tiszta.

Kommentek

obrotka gyula

Csinos lett a kisautó! KeMa hasonló képeit várom már nagyon. :)

Zama

Köszönöm szépen örülök neki. Hát arra nagyon kíváncsi vagyok.

mesuger

Üdvözlök minden kis Polskist!
Csak bekukkantottam az oldalra, mert tudnék ajánlani eladó vadi új kilométer órákat napi számlálóst gyári állapot 0 km esek! 2000-res kiadás
Máshol nem igazán lehet vevőre akadni csak ilyen helyen ! Ha kell valakinek megköszönném a megkeresést! 4000ft db áron
mihalko57@gmail.com vagy az olx.hu- meg lehet nézni
Üdvözlettel :Mihály


raver

Jó a OPC-s kép. :)

Zama

raver #55619:
Jó bizony ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!