Egy kis akadály!

Csütörtök délután hívott a homokszóró hogy vigyük a felniket hozzá és szombatra kész is lesz. Nagyon örültem neki csak egy gond volt hogy az autón voltak és gumival együtt! :D Tehát gyorsan lekellett kapni utána elvinni gumishoz és kérte a homokszóró hogy mossam is le nagyjából. Majd  pénteken érkezett a telefon hogy gond van. :( Egyszerűen bármilyen magas nyomásra veszi fel a szórót nem hozza le a gyári fényezést. :D Így hát szombat reggel hatalmas rohanásba kezdtünk mert kromofágot kellett vinni a mesternek. De a régi kromofág ami igazán jó már nem engedik a forgalmazását! :D Így hát bekellett érni azzal amit tudunk venni! Ez  azt jelenti csúszúnk megint az  idővel mert a fényezőhöz csak a jövő hét második felében tudjuk vinni a felniket aztán az elejét meg kitudja mikor!? :P
Egy ideig pihenő. Ez is alakul.

Kommentek

uz011

Elnézve a felnidet, valóban sötétebb mint az enyém. Azért homokszórás előtt beazonosítottátok a kódját ugye?

Zama

RAL7042es lesz :) de egyébként a tiéd még olasz? mert valoszinuleg azert is van ez a szin kulonbseg

uz011

Hát, a fene tudja. Fiat feliratos, az biztos, de még lehet akár lengyel is.

Zama

Szerintem ha benne van a fiat felirat az olasz mert az enyémbe nincsen semmi írva az biztos lengyel :D

Karki

Zama #55531:
Ezen analógia miatt hitték, hogy az első Zsigulikban Fiat motor volt, a BIS-ben meg Lancia. :)
Nem lehet, legalábbis nehéz egyértelműen megállapítani, hogy olasz, vagy lengyel. Nincs is jelentősége szerintem. Fiat feliratos, és ennyi.

stomak

Ez olyan, mint a később gyártott FL verziók, amiket nyugatra exportáltak, az is fiat néven volt kapható, pedig lengyel volt, vagy a limitált szériás utolsó olasz 126-os fiatok is jó eséllyel már a lengyeleknél készültek, úgy, mint az összes export burkolatos motor is.
A másik meg, hogy tényleg teljesen lényegtelen hol készült.

Andrei

Ilyen alapon a cinquecento is olasz... Vagy lengyel? :) mindegy, made in Poland

obrotka gyula

stomak #55533:
Csak le kellene szednem azt az olajteknőt, hogy kiderüljön a dolog. :) Teljes lengyel gyártásban amúgy nem hiszek, inkább szerkezeti elemeket vittek az olaszoknak.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!