Valami elindult!

Hát hol is kezdjem? :D Legutoljára a motor takarításáról tettem fel képeket ami már szerintem kész van de sose lesz mivel mindig találok valamit ami szúrja a szemem. Majd még le lesz véve a motort tartó hátsó elem és az is le lesz szépen takrítva! De ami a legfontosabb hogy jövő héten megy az autó kasznishoz utána pedig fényezőhöz remélhetőleg ez el is intéződik a jövő héten és minél hamarabb hozzá tudok fogni a felnikhez amihez már megérkeztek a gumik amire letudjuk majd engedni az autót! Tehát jó időre ki lesz "vonva a forgalombol". :) Az autót közben elkezdtem polírozni hiszen aki már látta az ajtó törés vonalától lefelé sokak szerint fújva volt az autó mi azt a választ kaptuk be párásodott az alvázvédő szerintem pedig mindkettő és így jött létre egy ilyen piszkos matt felület sajnos :( de azt mondtak géppel nem érdemes mert lehet még nagyobb kár lenne benne ha a gépi polír túl erősnek bizonyúlna. Így hát maradt a kézi és láss csodát olyan fényes lett a felület hogy a légy is seggen csúszik rajta :D Lengyelben járó és járt kollégáknak pedig köszönöm az alkatrészeket amiket beszaereztek igaz még nincs nállam de majd meg lesz :D Egyenlőre ennyi ha kész lesz a fényezés akkor írok és rakok képeket is :)
Kissé szét hullottan A megmentő ez is csillog Aki rendszeres Rozsdakupac olvasó annak ismerős. Kiderült hogy a szomszéd garázs tulajdonosáé. Alakul de sose lesz kész lehet :D Lesz munkája a kasznisnak!

Kommentek

uz011

Azt leirnád, mi miatt kell lakatoshoz, és fényezőhöz vinni? Egyik korábbi bejegyzésedben azt írtad, nincs vele semmi nagyobb teendő. Felnivel mit csináltok?
Amúgy tetszik a kisautó.

Zama

Az utolsó képen látszik amiatt kell oda vinni. Hát az elején még én se láttam mikor megvettük csak mikor leszedtem róla azokat a "dísz" szarokat és akkor láttam meg :( Hát a fényező azt ajánlotta hogy nézzük meg úgy hogy csiszoljuk le teljesen és ha jó lesz akkor alapozózzák és fújják ha nem lesz megfelelő akkor homokfújás lesz belőle de hát az költségesebb de egyszer kell megcsinálni végülis! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!